Klassisk dobbeltrom

Beskrivelse

Våre klassiske rom har alt du trenger for et uforglemmelig opphold på Paradise Park Resort & Spa, vårt enkle mål er å tilby våre kunderfull avslapning. Inkluderer en egen balkong med utsikt til fjellene.


MER INFO

Premium leilighet

 

Beskrivelse

Premiumleiligheten hos Paradise Park Resort er en av favorittene til våre gjester. Leilighetene har et eget separat soverom og en sovesofa, men hovedforskjellen ligger i den varme atmosfæren i leiligheten.MER INFO

Kolonisuite

 

Beskrivelse

Kolonisuiten er plassert i sjuende etasje, rett under taket. Suitene er rommene med best utsikt til havet og Los Cristianos fra balkongene. I en klassisk stil tilbyr disse rommene eleganse og et andre hjem til våre gjester som stadig kommer tilbake.

MER INFO

Oppgradert dobbeltrom

 

Beskrivelse

Våre oppgraderte dobbeltrom har alt du trenger for et uforglemmelig opphold på Paradise Park Resort & Spa, vårt enkle mål er å tilby våre kunderfull avslapning. Inkluderer en egen balkong med utsikt til bassenget eller havet.

MER INFO

Premium juniorsuite

 

Beskrivelse

Våre juniorsuiter er nøye designet med varme farger og tre i et moderne uttrykk. Plassert i et intimt hotell omgitt av vegetasjon, store terasser og et baderom med dusj og badekar med treutsmykninger. Rommene er luftige og lyse, og inneholder alt du trenger for å gi din ferie den lille ekstra luksusen.

MER INFO