Fasiliteter

Fasiliteter, Våre basseng,Resepsjon,Hotellets transportservice

Our Hotel        Følgende fasiliteter er tilgjengelig for våre gjester:

  1. Rom: 376
  2. Basseng: 5
  3. Restauranter: 2
  4. Barer: 3
  5. Solarium: Ja
  6. Spa: Ja
  7. Room-service: Ja
  8. Satelitt-TV: Ja
  9. Handikapptilgang: Ja
  10. Gartnerstelt hage: Ja

Andre tjenester som badehåndklær og safe på rommet er tilgjengelig på forespørsel i resepsjonen. Wi-Fi er gratis for alle gjester.

 

Våre basseng

Her på Paradise Park er det 5 basseng i 4 forskjellige områder med det naturlige og solariumsbassenget reservert for voksne. Besøk og nyt bassengene på Hotel Paradise Park Resort & Spar året rundt.

Solarium Pool

Takbassenget er plassert i 8. Etasje på hotellet med en spektakulær utsikt, et soldekk som dekker hele taket og 2 boblebad hvor du kan ordentlig slappe av. Takbassenget har også to massasjedusjer med oppvarmet vann og hvert boblebad har forskjellig temperatur slik at du finner din favoritt. Hele anlegget er reservert for voksne.

Atlantic Pool

Atlanticbassenget passer veldig godt for familier siden det ved hjelp av bøyer deler av de ulike delene av bassenget slik at voksne og barn får egne avdelinger.

Natural Pool

Naturbassenget har fått sitt navn fordi det er bygd i stein og ser ut som om det kunne vært hentet rett fra naturen. Dette gir bassenget en helt egen akustisk lyd som er behagelig for deg som svømmer og området er reservert for voksne.

Atlántida

Atlantida Leisure Park ligger rett ved siden av vårt leilighetskompleks. Dette er et spa uten tak og inkluderer bassenger, boblebad, vannmassasjesenger og en bar. I tillegg er det masse solsenger du kan slappe av i. 

 

 

Resepsjon

Her på Hotel Paradise Park tror vi at resepsjonen er hjertet i hotellet og det sentrale punkt hvor vi kan gi være gjester all den hjelpen de trenger for å gjøre oppholdet så behagelig som mulig.

 Our Hotel

 

Hotellets transportservice

Paradise Park Hotel er det eneste hotellet på Syd-Tenerife som tilbyr sine gjester en gratis busstjeneste som tar deg til sentrum av Los Cristianos og Playa de las Vistas. Bussen tar deg også tilbake til hotellet, spør gjerne i resepsjonen etter tidtabell.

Don Manuel